SUNDHEDSTJEK AF DIN BOLIG

Uanset om du skal sælge dit hus, eller du skal bo der i mange år, så skal du sikre det mod forfald

HUS & TILSTAND kan hjælpe dig ved at skabe overblik over, hvad der skal gøres, og hvad det vil koste. Det giver dig et godt overblik over, hvad skal der til for at bevare huset sundt og godt – på det niveau du ønsker.

Forløb:
Vi går huset igennem sammen, og jeg forklarer om alt, hvad jeg ser af små og store skader/problemer. Undervejs fotograferer jeg alt, hvad jeg kommenterer på. Billederne indgår siden hen i den rapport, som du modtager fra mig.

Her forklarer jeg, hvad der skal gøres, og hvor meget det haster. Du får råd om hvem du skal henvende dig til, og hvad du skal forvente det vil koste.

Energiforbrug:
Jeg vil også kommentere på bygningens energiforbrug og fortælle, hvad jeg mener, der kan betale sig at gøre for at nedbringe udgifterne til opvarmning m.m.

Indeklima:
I den udstrækning det er relevant, vil jeg også fortælle, hvordan du med øget/ændret ventilation kan opnå et bedre indeklima.

Prisen for et sundhedstjek er din bolig er kr. 4.875, – inkl. moms